Real Madrid fortsætter god stime mod Eibar

Real Madrid fortsætte søndag de flotte takter, som hovedstadsklubben har vist i december.

Her tog Zinedine Zidanes tropper sin fjerde ligasejr i træk, da Eibar på udebane blev slået 3-1.

Sejren sender hvert fald for en stund Real op på førstepladsen i La Liga, dog med samme antal point – 29 – som lokalrivalerne Atlético Madrid, der har spillet to kampe færre.

Det så tidligt i kampen ud til at ende med en øretæve til Eibar.

Der var kun gået fem minutter, da Karim Benzema åbnede målscoringen. Rodrygo nærmest lobbede bolden ind i feltet, hvor Benzema tæmmede den og prikkede den i mål.

Benzema var i oplæggerens rolle, da Luka Modric lidt efter gjorde det til 2-0. Franskmanden spillede fra baglinjen bolden tilbage til Modric, der midt for mål bankede den op i nettaget.

Real Madrid var flyvende og kunne sagtens have gjort det til 3-0. I stedet blev det 1-2 efter en lille halv time.

Nærmest ud af ingenting reducerede Kike Garcia med et flot skud fra distancen, der blev rettet en smule af på sin vej op i hjørnet af Thibaut Courtois’ mål.

Scoringen gav Eibar blod på tanden. Resten af kampen var da også mere jævnbyrdig.

Real Madrid var ganske vist klart mest på bolden, men hjemmeholdet bed fra sig og holdt samtidig Real fra for alvor at blive farlige foran mål.

Eibar jagtede udligningen, og Real koncentrerede sig mest om at holde den smalle føring. Alligevel fik gæsterne scoret endnu en gang, da Lucas Vázquez med få sekunder tilbage af tillægstiden lukkede og slukkede med sin 3-1-scoring.

/ritzau/