Chelsea sejrer og holder trit med Premier League-toppen

Chelsea sørgede mandag aften for at holde sig til i en tæt topstrid i den bedste engelske fodboldrække, Premier League.

På hjemmebane sikrede mandskabet sig således en 3-0-sejr over West Ham.

London-derbyet var langt hen ad vejen en jævnbyrdig affære, men i sidste ende var Chelsea skarpest, når det gjaldt. Samtidig havde West Ham svært ved at komme frem til de helt store muligheder.

Med sejren ligger Chelsea på femtepladsen i Premier League med 25 point efter 14 kampe. Manager Frank Lampards tropper har dog kun to point op til andenpladsen og seks point op til Liverpool på førstepladsen.

Mandagens kamp blev spillet i silende regn på Stamford Bridge, og det var værterne fra Chelsea, der kom bedst fra start.

Chelsea-stopperen Thiago Silva gjorde det således hurtigt til 1-0.

Brasilianeren, der i sommer skiftede fra franske Paris Saint-Germain til Chelsea, timede sit indløb på et hjørnespark perfekt, steg godt til vejrs og pandede bolden i kassen til en føring efter knap ti minutters spil.

Det var 36-årige Silvas anden Premier League-scoring i sæsonen.

Efter en god Chelsea-start fik gæsterne stille og roligt kæmpet sig bedre ind i opgøret. Da holdene gik til pause var det derfor også efter en periode med West Ham som det mest dominerende mandskab.

I anden halvleg fortsatte West Ham sit fine spil, men gæsterne havde svært ved at komme frem til åbne chancer.

Det endte da også med at være Chelsea, der scorede kampens andet mål.

Sommerindkøbet Timo Werner halvkiksede en afslutning fra kanten af feltet, men bolden endte med at trille ind foran fødderne på holdkammeraten Tammy Abraham, der nemt kunne dirigere bolden i mål.

Et par minutter senere blev Abraham dobbelt målscorer, da han fulgte op på en redning af Lukasz Fabianski og gjorde det til slutresultatet 3-1.

West Ham ligger nummer ti i Premier League med 21 point efter 14 kampe.

/ritzau/