Inter slår Napoli i topbrag og haler ind på Milan i toppen

Topstriden i den italienske Serie A er en lige nu en hård duel mellem to Milano-klubber.

Milan har længe ligget på førstepladsen, men forspringet skrumper efter to uafgjorte kampe i træk, og Inter er nu bare et point efter på andenpladsen.

Det er kendsgerning, efter at Milan spillede 2-2 ude mod Genoa, og Inter hjemme vandt topkampen mod Napoli med 1-0.

Milan har 28 point og Inter 27, mens mesterholdet Juventus følger efter med 24 på tredjepladsen.

Topkampen mellem Inter, der havde Christian Eriksen på bænken i hele kampen, og Napoli blev i første halvleg en meget taktisk præget affære, hvor der var langt mellem de store muligheder.

Første halvlegs dramatiske højdepunkt faldt efter knap et kvarter, da Napoli-angriberen Dries Mertens udgik med en skade, der kunne se alvorlig ud.

Midtvejs i anden halvleg kom den spillemæssige dramatik så. Først var Napoli utroligt tæt på at bringe sig foran 1-0.

Lorenzo Insigne afsluttede frækt med hælen, og kun en mesterlig parade fra Inter-keeper Samir Handanovic forhindrede scoringen.

Få øjeblikke efter fik Inter straffespark i den anden ende begået af målmand David Ospina på Matteo Darmian.

Napoli-spillerne brokkede sig voldsomt, og Insigne endda så meget, at han blev udvist.

Inter-angriberen Romelu Lukaku viste efterfølgende koldblodighed med en sikker scoring fra 11 meter, som også blev sejrsmålet.

Topholdet Milan var tæt på at lide sæsonens første nederlag i Serie A på udebane mod Genoa, der havde Lukas Lerager på banen i hele kampen.

Uden skadede Simon Kjær og Zlatan Ibrahimovic var Milan bagud både 0-1 og 1-2, men den 20-årige back Pierre Kalulu udlignede for Milan med syv minutter tilbage til slutresultatet 2-2.

/ritzau/