Ståle Solbakken: FCK-ledelsen pisser på alt jeg har gjort

Ståle Solbakken er både ked af og provokeret af den måde, som FCK’s ledelse opførte sig på i forbindelse med fyringen af nordmanden.

Det siger han søndag aften i et længere interview på TV3+.

Her siger han flere gange, at FCK-ledelsen har talt usandt i dagene efter fyringen af ham. Blandt andet gav ledelsen ifølge Solbakken udtryk for, at der “nærmest” var enighed om hans afsked.

– Jeg synes, at 12 år og otte måneder i klubben berettigede til, at jeg fik beskeden om min fyring ansigt til ansigt.

– Det blev i pressemeddelelsen fremlagt som om, at vi nærmest var enige om det. Men jeg kunne ikke have været mere uenig, siger Solbakken.

Den 52-årige nordmand mener, at ledelsen har brudt nogle aftaler om at omtale hinanden med respekt i kølvandet på fyringen.

– De pisser på alt, som jeg har gjort for klubben, og de har i tiden efter min afsked talt ikke bare mig ned, men hele organisationen, siger han.

Selve fyringen foregik via et telefonopkald fra Parken-formand Bo Rygaard, siger Solbakken, der ikke ønsker at gå nærmere i detaljer om samtalen. Det må være op til Rygaard at fortælle om samtalens indhold, påpeger han.

Efterspillet på fyringen betyder også, at Solbakken har svært ved at se sig selv på stadion i Parken, mens den nuværende bestyrelse sidder der.

– Jeg har måske været i Parken og se FCK spille for sidste gang. Og det har også lidt at gøre med min stolthed, siger han til TV3+.

/ritzau/