NFL-hold fyrer dansker midt i sæsonen

Lidt over halvandet år efter han blev valgt til NFL af New England Patriots, er Hjalte Froholdts tid på holdet forbi.

Lørdag skriver adskillige amerikanske journalister, der dækker NFL og Patriots, på Twitter, at Patriots har fyret fynboen for at gøre plads til en anden spiller i truppen.

Der er tale om runningback Sony Michel, der har været ude med en skade, men som nu er klar igen. For at gøre plads til ham i den 53 mand store trup, et NFL-hold må have under sæsonen, har Patriots altså valgt at skille sig af med Hjalte Froholdt.

Fyringen kommer ikke som den helt store overraskelse. Froholdt har kun været brugt meget lidt indtil videre i 2020-sæsonen, der begyndte i september, og i sidste weekend havde Patriots udeladt ham helt fra kamptruppen.

Hjalte Froholdt blev valgt til NFL sidste år i den årlige draft, men sad ude i hele 2019-sæsonen med en skade.

/ritzau/