Lyngby-træner holder pause med kraftig hjernerystelse

Lyngby-træner Christian Nielsen er ude i den kommende tid og ventes først tilbage efter jul. Det oplyser Lyngby på sin hjemmeside.

Christian Nielsen har fået konstateret en kraftig hjernerystelse og et piskesmæld efter et uheld på træningsbanen for ti dage siden, hvor han på klos hold blev ramt i hovedet af en bold.

Lyngby har besluttet at rykke U19-træner Carit Falch ind som midlertidig cheftræner for førsteholdet.

– Det er alvorligt med Christian, og vi er alle berørte over situationen. Christian er blevet ramt af sort uheld, og dommen har desværre været hård fra eksperterne.

– Vi tager ingen chancer med hovedskader, og Christian vil derfor være fraværende fra klubben i en periode – forventeligt frem til jul, selv om jeg ved, at alle sejl er sat på at gøre fraværet så kort som muligt, siger Lyngby-direktør Andreas Byder.

Den sygemeldte cheftræner er ærgerlig over situationen.

– Jeg er naturligvis ked af, at jeg ikke kan være omkring holdet i denne periode, og jeg savner min hverdag i klubben.

– Men nogle gange får man ikke et valg, og det rigtige for mig lige nu er at passe på helbredet og få ro og hvile i den kommende periode, siger Christian Nielsen.

Carit Falch har første træning med superligatruppen torsdag og styrer tingene fra bænken, når Lyngby på fredag spiller bundgyser hjemme mod AC Horsens.

Lyngby har i Superligaens første otte spillerunder endnu ikke vundet en kamp.

Det er blot blevet til to point og en bundplacering sammen med Horsens, der også har to point.

/ritzau/