Eden Hazard får coronavirus før kamp mod Danmark

Det danske fodboldlandshold slipper med stor sandsynlighed for at spille mod den belgiske fodboldstjerne Eden Hazard i Nations League onsdag 18. november.

Real Madrid-kreatøren er nemlig blevet testet positiv for coronavirus. Det oplyser den spanske storklub på sin hjemmeside. Her oplyses det også, at brasilianeren Casemiro ligeledes er blevet smittet med virusset.

Testene blev udført fredag morgen, tre dage efter at begge spillere var i aktion i Champions League-kampen mod Christian Eriksens Inter.

Efterfølgende er alle øvrige spillere og stabsmedlemmer i Real Madrid blevet testet igen lørdag morgen, og her var alle deres test negative.

– Det er synd for de smittede spillere, men sådan er livet. Hvad skal vi gøre? Vi må bare acceptere situationen og få det bedste ud af den, siger Real Madrid-træner Zinedine Zidane på et pressemøde lørdag.

Real Madrid skal søndag møde Valencia i La Liga.

Eden Hazard var en del af den belgiske landsholdstrup, som efter planen skal samles mandag og indlede forberedelserne til en testkamp mod Schweiz samt Nations League-kampe mod England og Danmark.

Landstræner Roberto Martínez må dog klare sig uden Real Madrid-spilleren i første omgang.

Det har han dog prøvet før. I september sad 29-årige Eden Hazard på bænken i kampene mod Danmark og Island, mens han i oktober var skadet og gik glip af opgørene mod Elfenbenskysten, England og Island.

Belgien fører sin Nations League-gruppe foran Danmark og England. Hvis resultaterne flasker sig, kan kampen mellem Belgien og Danmark i Leuven afgøre, hvilket af de to hold, der vinder gruppen og går videre til Nations League-slutspillet.

/ritzau/