Vendsyssel overvejer at rykke træning væk fra Hjørring

Vendsyssel FF overvejer at flytte holdets træning sydpå efter corona-nedlukningen i Nordjylland.

Det fortæller cheftræner Lasse Stensgaard.

Han håber, at det er muligt at gennemføre Hjørring-holdets træning, selv om borgerne i syv nordjyske kommuner, deriblandt Hjørring, skal blive inden for kommunegrænsen i november.

– Vi kan ikke ligge stille i fire uger, hvis vi skal spille kampe i december. Så er vi nødt til at træne og må finde en løsning, så vi kan holde os i gang, siger Lasse Stensgaard.

Cheftræneren fortæller, at kun fire spillere, en assistenttræner og en fysioterapeut bor i de syv berørte kommuner.

Det gør det muligt at samle de fleste spillere til træning et sted syd for Limfjorden.

Efter regeringens udmelding torsdag om nedlukningen i Nordjylland valgte Divisionsforeningen straks at udsætte Vendsyssels kamp mod Esbjerg i weekenden.

Hvad, der derudover skal ske med Vendsyssels kampe, er uvist.

– Jeg forstår godt, at de lige skal have lidt mere tid til at se på det.

– Selv om vi flytter træningen sydpå, så mener jeg ikke, at det gør det muligt at spille vores kampe, når vi mangler seks mand. Det vil være konkurrenceforvridende.

– Hvis vi flytter træningen, så har vi heller ikke vores normale faciliteter, blandt andet vores styrketræning, så det vil være unfair at spille kampe, siger Lasse Stensgaard.

– Jeg håber heller ikke, at alle vores kampe så skal presses ind i december, det vil være for voldsomt for spillerens ve og vel.

– Så det er en hård nød at knække, og hvordan den skal knækkes, ved jeg ikke. Divisionsforeningen har sikkert mange bolde i luften. Det er meget specielt, at der er et hold, der ligger stille, mens de andre hold i 1. division kan spille videre, siger cheftræneren.

/ritzau/