Coronaproblemer hober sig op hos NFL-holdene

NFL kæmper fortsat for at afvikle sæsonen under coronapandemien uden for mange forsinkelser og aflysninger.

Men hver uge dukker en række nye tilfælde af coronarelateret fravær op. Blandt andre Detroit Lions’ stjernequarterback Matthew Stafford er havnet på holdets såkaldte covid-19-liste.

Det skriver klubben i et opslag på Twitter.

En spiller placeres på listen, hvis vedkommende selv er smittet med coronavirus eller har været i tæt kontakt med en person, der er konstateret smittet.

På trods af nyheden har Detroit Lions valgt at holde holdfaciliteterne åbne.

Det har man til gengæld ikke hos San Francisco 49’ers. Ifølge amerikanske medier er wide receiver Kendrick Bourne blevet testet positiv for coronavirus.

Desuden er spillerne Trent Williams, Brandon Aiyuk og Deebo Samuel blevet placeret på covid-19-listen. Ifølge ESPN skyldes det, at spillerne har været i tæt kontakt med Bourne.

Spillernes fravær er et stort problem for San Francisco 49’ers, som allerede må undvære skadede profiler som Jimmy Garoppolo og George Kittle.

Allerede natten til fredag dansk tid skal holdet i aktion, når Green Bay Packers kommer på besøg.

Chicago Bears og Houston Texans har også lukket deres holdfaciliteter, efter at spillere på de respektive hold er blevet testet positive for coronavirus.

Også hos Packers er der coronaudfordringer, efter at runningback A.J. Dillon er blevet testet positiv for sygdommen. Det har ført til, at Jamaal Williams og Kamal Martin er trukket ud af kampen mod 49’ers.

Syv spillere fra Baltimore Ravens blev desuden placeret på covid-19-listen tirsdag. Det skete, dagen efter at cornerbacken Marlon Humphrey blev testet positiv.

/ritzau/