Ibrahimovic-akrobatik sikrer sejr i Strygers ligacomeback

Jens Stryger Larsen har fået sæsonstarten forpurret af en skade, men nu er den tidligere FC Nordsjælland- og Brøndby-spiller tilbage på grønsværen.

I onsdags fik han comeback i Coppa Italia, og søndag kom han så i ilden i Serie A for første gang i sæsonen.

Stryger, der var fast mand på landsholdet under Åge Hareide, var med fra start og fik 82 minutter for Udinese, som på hjemmebane tabte 1-2 til førerholdet AC Milan.

Den svenske angriber Zlatan Ibrahimovic afgjorde kampen med en akrobatisk scoring syv minutter før tid. Med noget, der nærmest kan karakteriseres som saksespark, sparkede han flyvende bolden i nettet, om end han ikke ramte den helt rent.

Simon Kjær var som sædvanligt med fra start hos Milan. Den danske forsvarsklippe er startet inde i samtlige ligakampe i indeværende sæson.

Sejren var Milans nummer fem af seks mulige i ligaen. Holdet er på førstepladsen med 16 point, og der er fire point ned til Atalanta efter seks kampe.

Det så ellers længe ud til, at kampen skulle ende i en pointdeling. Kjærs holdkammerat Franck Kessie løb med broderparten af opmærksomheden i første halvleg, da han efter 18 minutter hamrede bolden i nettet til 1-0 på sin førsteberøring.

Forinden havde Ibrahimovic brugt sin fysik til at holde Stryger væk og lagt bolden til rette for Kessie.

Den argentinske midtbanespiller Rodrigo De Paul udlignede kort inde i anden halvleg på et straffespark, men det rakte altså ikke til point for værterne.

/ritzau/