Hamilton: Ingen garanti for jeg kører Formel 1 næste år

Lewis Hamilton er godt på vej mod karrierens syvende VM-titel i Formel 1 og dermed en tangering af legendariske Michael Schumachers rekord.

Men måske kan det syvende mesterskab også blive det sidste for briten.

I hvert fald såede Mercedes-køreren en smule tvivl om sin Formel 1-fremtid, efter at han søndag tog karrierens grandprixsejr nummer 93.

35-årige Hamilton står endnu uden kontrakt næste sæson, og det samme gør Mercedes-boss Toto Wolff. Den britiske verdensmester blev derfor spurgt, om Wolffs eventuelle beslutning får indflydelse på Hamiltons.

– Jeg ved ikke engang, om jeg er her næste år, så det bekymrer mig ikke i øjeblikket, sagde han efter sejren i Imola ved Italiens Grand Prix.

Han svarede senere igen på et spørgsmål om sin fremtid:
– Jeg vil gerne være her næste år, men der er ingen garanti for det. Der er meget, der interesserer mig i det senere liv, så tiden må vise, hvad der sker.

Hamilton har vundet Formel 1-verdensmesterskabet de seneste tre år og seks gange i alt. Hans syvende kan være lige på trapperne.

Der resterer fire grandprixer i Formel 1, og Hamilton har 282 på førstepladsen. Holdkammeraten Valtteri Bottas er nummer to med 197 point.

Hamilton slog i sidste weekend Schumachers rekord på 91 grandprixsejre, da han tog sin 92. sejr ved det portugisiske grandprix.

/ritzau/AFP