Zidane melder Sergio Ramos klar til El Clasico

Zinedine Zidane bekræfter fredag, at Sergio Ramos er blevet sin skade kvit og dermed kan være med i opgøret mod FC Barcelona lørdag.

Det skriver Reuters.

Anføreren måtte udgå med en skade i Real Madrids seneste ligakamp, som de forsvarende mestre tabte 0-1 til oprykkerne fra Cadiz.

– Han er vores kaptajn og leder. Han er ovre sin skade, men vi tager naturligvis ingen chancer. Man har brug for spillere, der er 100 procent klar, og det er Sergio, siger Zidane.

Den franske cheftræner kan stadig ikke gøre brug af Eden Hazard, der ikke har spillet en eneste kamp i denne sæson på grund af en muskelskade.

Også højrebacken Dani Carvajal er ude med en skade, ligesom det norske talent Martin Ødegaard heller ikke kan spille på grund af en muskelskade i læggen.

FC Barcelona kan også glæde sig over at få en forsvarsspiller meldt klar til kamp.

Venstrebacken Jordi Alba er udtaget til kampen efter en længere skadespause, oplyser klubben på Twitter. Målmand Marc-André ter Stegen er fortsat skadet.

Real Madrid skal forsøge at vende en dårlig stime lørdag på Camp Nou.

Efter nederlaget mod Cadiz tabte kongeklubben onsdag 2-3 til den ukrainske klub Shakhtar Donetsk i Champions League.

Barcelona tabte også sin seneste La Liga-kamp, da holdet på udebane tabte 0-1 til Getafe sidste lørdag.

Dog kunne catalonierne glæde sig over en 5-1-sejr tirsdag i Champions League over Ferencvarosi TC fra Ungarn.

Med en sejr over Madrid kan Barcelona spille sig op på siden af ærkerivalerne. Efter fire kampe har Barcelona syv point, mens Madrid efter fem kampe har formået at skaffe ti point.

El Classico spilles lørdag klokken 16.00.

/ritzau/