Solskjær: Min værste dag som spiller og manager for United

Manager Ole Gunnar Solskjær havde ikke meget godt at sige, efter at Manchester United søndag aften tabte 1-6 til Tottenham.

Nederlaget tangerer det største United-nederlag i Premier League-æraen, der fandt sted i 2011, da holdet tabte 1-6 til Manchester City.

– Det er en forfærdelig følelse – den værste dag, jeg har haft som United-manager og -spiller, siger Ole Gunnar Solskjær efter kampen.

I første halvleg blev United reduceret til ti mand, da Anthony Martial fik en udvisning, og herefter blev holdet skilt ad af José Mourinhos Tottenham-mandskab.

– Jeg har været en del af store nederlag før, og vi er kommet tilbage fra det, så vi må bare lade spillerne tage på landsholdspause og finde tilbage til sig selv. Og dem, der bliver her i klubben, må vi forsøge at hjælpe, siger Solskjær.

– Efter sådan et resultat er det om at rense sindet og komme videre.

United har generelt fået en dårlig start på sæsonen med liganederlag på 1-6 mod Tottenham og 1-3 mod Crystal Palace – men dog også en 3-2-sejr over Brighton.

Mod Tottenham var forsvaret helt ved siden af sig selv.

Og selv om Solskjær har roser til Tottenham, lægger han sig også fladt ned i forhold til sit eget ansvar.

– Vi kan ikke acceptere sådanne præstationer. Jeg rækker hånden i vejret. Det er mig, der er lederen, og jeg er ansvarlig for det her, siger United-manageren.

/ritzau/Reuters