OVERBLIK: Udvalgte handler på sidste transferdag

Mandag ved midnatstid lukker sommerens forlængede transfervindue. Her følger et overblik over udvalgte handler på vinduets sidste dag:

Danmark:

* Brøndby: Venstrebacken Blas Riveros tiltræder på en fireårig kontrakt. Han er hentet i FC Basel og spiller på Paraguays landshold.

* Randers: Den australske offensivspiller Nikola Mileusnic tiltræder på en kontrakt gældende frem til sommeren 2021. Han har senest repræsenteret Adelaide United. Klubben har også lejet angriberen Bassala Sambou i hollandske Fortuna Sittard for resten af sæsonen.

* AaB: Den tidligere svenske landsholdsspiller Oscar Hiljemark er hentet på en fri transfer, efter at hans kontrakt denne sommer er udløbet i italienske Genoa. Hans AaB-kontrakt løber til sommeren 2023.

Udlandet:

* Ajax: Midtbanespilleren Davy Klaassen, der spillede for Ajax fra 2011 til 2017, er købt i Werder Bremen for 11 millioner euro. Han har underskrevet en fireårig kontrakt.

* Bayern München: Angriberen Eric Maxim Choupo-Moting skifter på en fri transfer på en kontrakt frem næste sommer. Kantspilleren Douglas Costa er også lejet i Juventus for resten af sæsonen.

* Everton: Forsvarsspilleren Ben Godfrey er købt i Norwich City.

* Hoffenheim: Ryan Sessegnon er hentet på en lejeaftale i Tottenham frem til sommeren 2021.

* Inter: Forsvarsspilleren Matteo Darmian, der har en fortid hos Manchester United og har spillet på Italiens landshold, er hentet i Parma på en lejeaftale.

* Lyon: Backen Mattia De Sciglio er lejet i Juventus for resten af sæsonen.

* Paris Saint-Germain: Danilo Pereira er hentet på en lejeaftale i Porto.

* RB Leipzig: Den hollandske kantspiller Justin Kluivert er lejet i Roma.

/ritzau/