Manchester United henter Cavani og offensiv back

Manchester United har forstærket både forsvar og angreb på transfervinduets sidste dag.

Alex Telles er blevet hentet til den engelske storklub fra Porto. Den brasilianske venstreback er blevet udstyret med en kontrakt, der gælder frem til sommeren 2024. Telles’ kontrakt indeholder en option, så den kan forlænges med yderligere et år.

Det oplyser Manchester United på sin hjemmeside.

Samtidig er den uruguayanske bomber Edinson Cavani blevet hentet til klubben på en fri transfer. Han har skrevet under på en etårig kontrakt, der ligesom Telles’ indeholder en option, så den kan forlænges med yderligere et år.

Cavani har været klubløs, siden hans kontrakt med Paris Saint-Germain udløb i sommer.

Den 33-årige angriber har længe været blandt europæisk fodbolds farligste foran mål. I PSG blev det til 200 scoringer i 301 kampe. Før opholdet i den franske hovedstad lavede han ligeledes mål på stribe for Napoli.

– Manchester United er en af de største klubber i verden, så det er en stor ære at være her, siger Cavani på klubbens hjemmeside.

– Jeg har arbejdet virkelig hårdt i min pause, og jeg er ivrig efter at konkurrere igen og repræsentere denne fantastiske klub.

Alex Telles nåede at spille for Porto i fire år efter sit skifte til klubben i 2016. Inden da var han udlejet til Inter i en enkelt sæson.

Brasilianeren har tidligere spillet for Galatasaray samt Gremio og Juventude i hjemlandet.

På det brasilianske landshold er det blevet til en enkelt optræden i marts sidste år.

I sin tid som Porto-spiller lavede han 26 mål og 57 assister i 195 kampe.

Mens Telles og Cavani er kommet til, så har Manchester United sagt farvel til Chris Smalling.

Midterforsvareren er blevet solgt til AS Roma, som han sidste sæson var udlejet til, skriver Manchester United på Twitter.

Samtidig har klubben lavet en aftale med Atalanta om at købe den 18-årige kantspiller Amad Diallo til januar.

/ritzau/