Coronasmitte udsætter igen en NFL-kamp

Coronavirusset har for alvor grebet fat i NFL med sin feberklamme hånd. Nu får coronasmitte for anden gang indflydelse på en kamp.

NFL bekræfter på sin hjemmeside, at New England Patriots’ startende quarterback, Cam Newton, er blevet testet positiv kort før holdets søndagskamp mod Super Bowl-mestrene fra Kansas City Chiefs.

Det har fået NFL-ledelsen til at udskyde kampen, fremgår det af nfl.com.

Og det er åbenbart ikke kun hos New England Patriots, at smitten har ramt. Ifølge NFL er der konstateret smitte hos begge hold.

Hos Kansas City Chiefs er i hvert fald også reservequarterback Jordan Ta’amu smittet.

NFL-organisationen overvejer muligheden for at afvikle kampen mandag eller tirsdag, skriver Patriots på sin hjemmeside.

Danske Hjalte Froholdt spiller for New England Patriots, men tilsyneladende er han ikke smittet. Det fremgår af en meddelelse fra Patriots lørdag.

– Sent i aftes (fredag, red.) blev vi orienteret om, at en Patriots-spiller var blevet testet positiv for covid-19. Spilleren gik omgående i selvisolation. Adskillige spillere, trænere og ansatte, som har været i tæt kontakt med spilleren, blev testet for covid-19 her til morgen, og alle var negative, skriver klubben.

Udsættelsen sker, blot en uge efter at kampen mellem Tennessee Titans og Pittsburgh Steelers måtte udsættes, da fire spillere og fem medlemmer af staben hos førstnævnte havde afleveret positive coronatest.

Cam Newton er ny startende quarterback hos New England Patriots, som tidligere på året sagde farvel til den levende legende Tom Brady, der nu tørner ud for Tampa Bay Buccaneers efter to årtier hos New England.

Som afløser for Newton står veteranen Brian Hoyer klar til at overtage positionen som quarterback, skriver nyhedsbureauet Reuters.

/ritzau/