Djokovic cruiser i ottendedelsfinale i Paris

Novak Djokovic spillede sig lørdag sikkert i ottendedelsfinalen i grand slam-turneringen French Open.

Verdensetteren mødte kvalifikationsspilleren Daniel Elahi Galán fra Colombia, og verdens nummer 153 kunne ikke true Djokovic.

Serberen vandt ganske suverænt opgøret 6-0, 6-3, 6-2 og uddelte altså et såkaldt æg i første sæt.

Med sejren blev Djokovic klar til at møde russiske Karen Khachanov, der er nummer 16 i verden.

Novak Djokovic jagter sin grand slam-titel nummer 18 i karrieren i dette års French Open, som grundet coronapandemien er flyttet til efteråret på grusbanerne i Paris.

I anden runde gjorde Djokovic det ganske hurtigt af med Ricardas Berankis fra Litauen i tre sæt, og den sejr var serberens nummer 70 i alt i French Open.

Novak Djokovic lagde før opgøret mod den 24-årige colombianer da heller ikke skjul på, at han ikke var særlig tunet ind på sin modstander.

– Jeg kender ikke meget til ham. Jeg har aldrig set ham spille, så jeg må selvfølgelig se nogle af hans kampe på video og forberede mig sammen med mit team, lød det ifølge AFP fra Djokovic i optakten til kampen.

Djokovic fik dog i første sæt set, at der var klasseforskel, da han uddelte et æg og vandt sættet 6-0.

Kampen blev afbrudt på grund af regn, da Djokovic skulle serve foran 2-1 i andet sæt, efter at det var lykkedes colombianeren at komme på tavlen i sit andet serveparti i sættet.

Djokovic vandt sættet 6-3, og i tredje sæt satte favoritten tingene på plads uden de store udfordringer og spillede sig videre.

/ritzau/