Randers vil forstærke offensiven med to nye spillere

Randers har i denne sæson haft svært ved at score mål i åbent spil, hvor det første kom fredag i fjerde runde.

Målet var dog blot en reducering, og holdet endte med et 1-2-nederlag på hjemmebane til Brøndby i Superligaen.

Inden da havde randrusianerne kun scoret på dødbolde, hvilket havde kastet fire mål af sig. Derfor er kronjyderne nu på udkig efter to nye spillere, der skal forstærke holdets offensiv til den igangværende sæson.

En offensiv, der torsdag blev svækket, da man solgte angrebsprofilen Emil Riis til engelske Preston North End.

Ham skal man nu have dækket ind for, fastslår sportslig- og kommerciel direktør i Randers Søren Pedersen.

Han nævner, at der inden mandagen er omme, hvor transfervinduet lukker, gerne skal være hentet to nye offensive spillere, men som minimum en enkelt.

– Vi får travlt henover weekenden, hvor vi selvfølgelig har en masse arbejde foran os, men jeg tror på, at vi skal nok få tilføjet en enkelt spiller.

– Det kan også sagtens blive to nye spillere. Helt specifikt kigger vi efter en angriber og en kantspiller, fastslår Randers-chefen.

Randers er i løbet af fredagen blevet sat i forbindelse med sidste sæsons superligatopscorer, Ronnie Schwartz, der har en fortid i klubben.

Han spillede for kronjyderne fra 2011 til 2014, hvor det efter den første sæson i 1. division blev til 57 kampe og 28 mål i Superligaen for Schwartz.

Søren Pedersen ville dog ikke kommentere specifikt på det rygte, men fastslår, at man holder øjnene åbne.

– Jeg kommenterer ikke på navne, men det er klart, vi kigger på de muligheder, der er, og så må vi se, hvad der kommer ind, siger han.

Randers-anfører Erik Marxen hilser Schwartz, der i sidste sæson bombede 18 gange i Superligaen, velkommen i Randers, hvis han bliver hentet.

– Han er god til at putte dem ind, og det kan man altid bruge, konstaterer Marxen, der selv var tilbage i Randers’ startopstilling mod Brøndby efter en skade, der har holdt ham ude.

/ritzau/