Løchte og doublemakker er klar til French Opens tredje runde

Den danske tennisspiller Frederik Løchte Nielsen er sammen med sin tyske makker, Tim Pütz, klar til tredje runde i French Opens doubleturnering.

Det står klart, efter at duoen fredag besejrede et stærkt newzealandsk-australsk par i anden runde med cifrene 7-6, 6-3.

Det dansk-tyske par var på forhånd en smule undertippet i opgøret mod Michael Venus fra New Zealand og John Peers fra Australien.

De to modstandere ligger henholdsvis nummer 8 og 26 på verdensranglisten for doublespillere, og parret var seedet som nummer 11 ved French Open.

Løchte og Pütz er henholdsvis nummer 59 og 65 i verden.

Fredagens opgør indledte med et tæt første sæt, hvor Løchte og Pütz var stærkest i den afgørende tiebreak. Den vandt duoen med 7-3.

I andet sæt fortsatte det dansk-tyske overtag, og efter knap halvanden times spil kunne Løchte og Pütz fejre avancementet til tredje runde ved den franske grand slam-turnering. I doubleturneringen svarer det til ottendedelsfinalen.

I tredje runde venter vinderen af opgøret mellem Aljaz Bedene og Dennis Novak og det femteseedede par Ivan Dodig og Filip Polásek.

Den kamp spilles senere fredag eftermiddag.

Frederik Løchte Nielsen har én gang vundet en grand slam-turnering i doubleregi. Det skete i 2012, hvor han med Jonathan Marray sejrede ved Wimbledon.

/ritzau/