Løchte og doublemakker er klar til French Opens tredje runde

Den danske tennisspiller Frederik Løchte Nielsen er sammen med sin tyske makker, Tim Pütz, klar til tredje runde i French Opens doubleturnering.

Det står klart, efter at duoen fredag besejrede et stærkt newzealandsk-australsk par i anden runde med cifrene 7-6, 6-3.

Det dansk-tyske par var på forhånd en smule undertippet i opgøret mod Michael Venus fra New Zealand og John Peers fra Australien.

De to modstandere ligger henholdsvis nummer 8 og 26 på verdensranglisten for doublespillere, og parret var seedet som nummer 11 ved French Open.

Løchte og Pütz er henholdsvis nummer 59 og 65 i verden.

Fredagens opgør indledte med et tæt første sæt, hvor Løchte og Pütz var stærkest i den afgørende tiebreak. Den vandt duoen med 7-3.

I andet sæt fortsatte det dansk-tyske overtag, og efter knap halvanden times spil kunne Løchte og Pütz fejre avancementet til tredje runde ved den franske grand slam-turnering. I doubleturneringen svarer det til ottendedelsfinalen.

I tredje runde venter det femteseedede par Ivan Dodig og Filip Polásek.

Den kamp spilles senere fredag eftermiddag.

Frederik Løchte Nielsen har én gang vundet en grand slam-turnering i doubleregi. Det skete i 2012, hvor han med Jonathan Marray sejrede ved Wimbledon.

/ritzau/