Sure FCK-fans tropper op ved Parken efter Europa-exit

I minutterne efter FC Københavns nederlag til kroatiske Rijeka troppede en gruppe af københavnerklubbens fans op uden for Parken.

Gruppen på mellem 50-60 fans var frustrerede over, at FCK var røget ud af Europa, og det ville de gerne vise. De ville også tale med spillerne om det.

Rasmus Falk, som var skadet og ikke en del af FCK-holdet, der tabte 0-1 i Parken, stillede sig til rådighed og talte med fansene i omkring ti minutter.

Samtalen foregik ganske roligt, og de fremmødte sikkerhedsfolk og få politibetjente behøvede ikke at skride ind.

FCK-træner Ståle Solbakken kan sagtens se det fra fansenes side og accepterer fremmødet fra de fans, hvoraf nogle også kræver nordmanden fyret.

– Det forstår jeg godt. Bare det er sagligt, og bare det er en fornuftig markering. Så forstår jeg det godt. Det er sket før. Det er ikke det, vi skal bruge mest tid på.

– Den støj må jeg tage. Jeg er hovedansvarlig for det her, og selvfølgelig må jeg tage det, siger Solbakken.

Han var dog ikke klar over, at Falk var ude at snakke med fansene og kunne derfor ikke tage stilling til, om det var en god idé.

– Det er ny info for mig, siger Solbakken, som ikke kunne sige mere om det lige nu.

Træneren har svært ved at se, at FCK kan gå ud og købe en dyr og markant profil i den nuværende situation, hvor selskabet nedjusterer forventningerne med de indtægter, man havde forventet fra deltagelsen ved et gruppespil.

– Vi skal overleve som klub, og vi har lige tabt 60 millioner eller sådan noget. Eller de penge får vi ikke ind, siger Solbakken.

FCK-spillerne forlod en efter en eller i små grupper Parken, og fansene lod dem passere uden dramatik.

Som en af de sidste forlod Solbakken selv stadion med bøjet hoved og gik ud til sin bil på parkeringspladsen, alt imens de sidste FCK-fans også tøffede langsomt hjemad.

/ritzau/