Schumachers søn skal træne med Formel 1-feltet i Tyskland

Mick Schumacher skal for første gang være del af en Formel 1-weekend.

Den 21-årige racerkører, hvis far er Formel 1-legenden Michael Schumacher, deltager således i den første træning forud for det tyske grandprix i oktober.

Det oplyser han selv på Twitter.

Den unge tysker har fået en plads i en af Alfa Romeos biler i den første af de tre træninger forud for selve grandprixet, der køres 11. oktober.

Der hviler store forventninger på Mick Schumachers skuldre som følge af hans fars imponerende bedrifter i Formel 1.

Michael Schumacher vandt Formel 1-mesterskabet syv gange.

I december 2013 var han ude for en alvorlig skiulykke, da han var på ferie med familien i de franske alper. Racerkøreren var i kritisk tilstand, gennemgik to hjerneoperationer og blev lagt i kunstig koma i 189 dage.

I september 2014 annoncerede familien, at han kunne forlade hospitalet i Lausanne og vende tilbage til hjemmet i schweiziske Gland – 254 dage efter sin ulykke. Siden er der ikke sluppet meget ud om hans tilstand.

Det forventes, at hans søn, Mick, der i dag kører i Formel 2, allerede næste sæson kan blive tildelt et fast sæde i den prestigefyldte Formel 1-klasse.

Også britiske Callum Ilott får sin debut ved Formel 1-weekenden i Tyskland. Han deltager i den første træning for danske Kevin Magnussens hold, Haas.

/ritzau/