Ishockeyformand takker af og satser internationalt

Efter 14 år som formand for Danmarks Ishockey Union (DIU) takker Henrik Bach Nielsen af, når det årlige repræsentantskabsmøde holdes næste sommer.

Det oplyser forbundet i en pressemeddelelse.

– Skulle jeg sige ja til en ny periode, ville det være for yderligere fire år, og dermed ville jeg skulle sidde i 18 år. Det er rigtig længe, nok for længe, når det gælder sportspolitik og politik i al almindelighed.

– Det er bedst for Danmarks Ishockey Union og mig selv, at en anden tager over, siger Henrik Bach Nielsen.

Han er dog ikke færdig med ishockeyverdenen. Han er medlem af Det Internationale Ishockeyforbunds (IIHF) øverste ledelse, og her går han efter en toppost ved den kommende kongres i september 2021, når der skal vælges ny topledelse.

/ritzau/