TV2 viser alle fodboldlandsholdets kampe fra 2022 til 2028

Fra 2022 til 2028 bliver det igen muligt at se det danske herrefodboldlandshold spille kampe på TV2.

Tv-stationen har således sikret sig rettighederne til alle landsholdets kampe i den pågældende periode. Det oplyser TV2 i en pressemeddelelse.

Samtidig har TV2 sammen med DR sikret sig rettighederne til EM-slutrunderne i 2024 og 2028.

Fordelingen af kampene mellem DR og TV2 i slutrunderne i 2024 og 2028 er endnu ikke besluttet. Men det er aftalt, at de skal fordeles ligeligt.

– Det glæder mig, at vi sammen med DR kan bringe EM-slutrunderne ud til alle danskere, siger Anne Engdal Stig Christensen, TV2s administrerende direktør, i pressemeddelelsen.

– De store slutrunder hører hjemme på de nationale kanaler, og både vi og DR har en stolt tradition omkring de store samlende sportsevents som EM- og VM-fodbold.

TV2 og DR har også rettighederne til VM i fodbold 2022. De to medier deler desuden rettighederne til kvindelandsholdets EM-slutrunde, der næste gang afvikles i 2022.

Det er ikke første gang, at TV2 har haft rettighederne til at vise kampe med det danske herrefodboldlandshold. Det var også tilfældet i en årrække frem til 2014.

Lige nu er det medievirksomheden Discovery Networks, som har rettighederne til at vise kampe med herrernes fodboldlandshold.

/ritzau/