Parken taber over 150 millioner kroner i første halvår

Parken Sport & Entertainment kan efter årets første seks måneder præsentere et underskud før skat på 152 millioner kroner. Det er næsten tre gange så meget, som underskuddet lød på i samme periode 2019.

Det fremgår af selskabets halvårsregnskab.

Omsætningen i PSE har ligeledes lidt et stort knæk på grund af corona-nedlukningen, der blandt andet har kostet tabte indtægter ved superligakampe, europæisk fodbold og et udsat EM.

Derudover har Lalandia, der er en del af forretningen, været ramt af manglende turister hen over sommeren.

Omsætningen landede i første halvår på 176,1 millioner kroner, hvilket er 159,2 millioner kroner mindre end efter årets første seks måneder i 2019.

– Covid-19-pandemien har været særdeles kostbar for Parken Sport & Entertainment, og med undtagelse af kontorudlejningen har alle vores forretningsområder været negativt påvirket, siger bestyrelsesformand Bo Rygaard i en kommentar til regnskabet.

Selskabet venter i 2020 en omsætning i niveauet 550 til 650 millioner kroner og et resultat før skat på minus 200 til minus 150 millioner kroner.

– De økonomiske forventninger er baseret på FC Københavns deltagelse i Uefa Europa Leagues gruppespil i efteråret 2020 med et forventet resultat før skat herfor i niveauet 50 millioner kroner, oplyser selskabet i regnskabet.

/ritzau/