Medie: Harry Maguire er tilbageholdt efter slagsmål på græsk ø

Den engelske fodboldspiller Harry Maguire er angiveligt blevet tilbageholdt på den græske ø Mykonos i kølvandet et slagsmål.

Maguire, der spiller på det engelske landshold og er anfører i Manchester United, har ifølge den statslige græske tv-station ERT angrebet betjente, der brød ind i et slagsmål mellem to grupper af turister.

To andre briter skal også være blevet tilbageholdt.

– Fodboldspilleren var verbalt upassende over for en betjent og slog ham, siger en unavngiven betjent ifølge græsk stats-tv.

Manchester United har efterfølgende udsendt en udtalelse om episoden.

– Klubben er bekendt med en hændelse, der involverer Harry Maguire i Mykonos i går aftes. Vi har kontakt til Harry, og han samarbejder fuldt ud med de græske myndigheder, lyder det.

Maguire og de to andre tilbageholdte briter vil nu blive sejlet til øen Syros, hvor de vil møde sigtelser fra en offentlig anklager, oplyser betjenten.

Mykonos er en populær rejsedestination og har ry for at være en ø, hvor der bliver festet stort set døgnet rundt.

Fra fredag indføres der skærpede coronarestriktioner på øen.

Restriktionerne omfatter blandt andet et forbud mod forsamlinger på mere end ni personer og et påbud om brug af mundbind.

Manchester United-spillerne er gået på sommerferie, efter at holdet i søndags tabte Europa League-semifinalen til Sevilla.

/ritzau/Reuters