Poulsen efter CL-nederlag: Det bedste hold er i finalen

Det bliver ikke til en finaleplads i Champions League i denne omgang for RB Leipzig.

Det må Yussuf Poulsen og holdkammeraterne sande efter tirsdagens nederlag i semifinalen på 0-3. Et logisk nederlag, mener danskeren.

– Det bedste hold er i finalen. De var bedre, end vi var i dag desværre. Vi var ikke modige nok til at presse dem højt nok, siger han efter kampen til 3+.

– Vi havde nogle perioder, hvor vi styrede kampen, gjorde det fint og spillede os frem til nogle rigtig fine chancer. Men vi fik dumme mål imod os. Vi må ikke lave så mange fejl på det her niveau, så taber man kampen.

Med danskeren som anfører havde Leipzig chancen for at spille sig i sin første Champions League-finale, men tyskerne var aldrig tæt på.

PSG’s stjerner dominerede kampen, og efter 2-0 ved pausen lukkede og slukkede franskmændene i anden halvleg.

PSG behøvede ikke altid selv at kombinere sig frem ad banen for at skabe chancer. Flere gange fik holdet fra den franske hovedstad foræret bolden efter personlige fejl af Leipzig.

Yussuf Poulsen kan ikke afvise, at nerverne har spillet dem et puds.

– Jeg kan ikke sige på mine holdkammeraters vegne, om de var nervøse, men det så lidt sådan ud i nogle situationer. Vi lavede nogle fejl, vi normalt ikke laver, og som vi for eksempel ikke lavede for dem dage siden mod Atlético Madrid, siger han.

Mens Leipzig må rejse hjem, kan PSG se frem til finalen, der spilles på søndag i Lissabon. Finalemodstanderen bliver Lyon eller Bayern München, der mødes i den anden semifinale onsdag aften.

/ritzau/