Magnussen ærgrer sig over tæt trafik: Sådan er det

Kevin Magnussen røg igen ud efter første kvalifikationsrunde, da startpladserne til søndagens Formel 1-grandprix i Spanien lørdag blev fordelt.

Danskeren – der starter som nummer 16 søndag – har hele sæsonen kæmpet med at finde farten i kvalifikationen. Lørdag var han dog på nippet til at snige sig videre til Q2, inden tæt trafik kastede en kæp i hjulet på Haas-kørerens sidste forsøg på at forbedre sin tid.

– I andet forsøg måtte jeg stoppe fuldstændig, fordi folk kørte så langsomt.

– Jeg blev ovenikøbet overhalet af nogle stykker, som ikke overholdt den gentlemen-aftale, der ellers er, men som jo tydeligvis er lige til at lukke op og … gøre en vis ting i.

– Så den gider jeg heller ikke overholde fremover. Det var den største ulempe for mig, at jeg blev overhalet og måtte vente. Sådan er det, siger Magnussen til TV3+ efter kvalifikationen.

Han skal nu igen sætte sin lid til, at han som så mange gange før kan hoppe et par pladser frem i feltet med en god start søndag.

Magnussens holdkammerat, Romain Grosjean, som i weekendens tre træninger har været hurtigere end danskeren, starter som nummer 17 søndag.

Lewis Hamilton (Mercedes) starter for fjerde gang i år forrest. Bag sig har han holdkammerat Valtteri Bottas og Max Verstappen (Red Bull).

Søndagens løb starter klokken 15.10.

/ritzau/