Arsenal henter brasilianer hos London-konkurrent

Willian skal ikke bekymre sig om flyttekasser og adresseregistrering, efter at han har fundet en ny klub.

Den brasilianske offensivspiller bliver i London, hvor han skifter fra Chelsea til Arsenal, som henter ham på en fri transfer.

Det skriver Arsenal i et opslag på Twitter.

– Ny klub. Nye farver. Ny begyndelse. Velkommen til Arsenal, Willian, skriver klubben.

Han har fået en treårig aftale.

– Jeg tror, han er en spiller, der virkelig kan gøre en forskel for os, siger Arsenal-træner Mikel Arteta til klubbens hjemmeside.

– Vi har fulgt ham i de seneste måneder, og vi havde en klar intention om at styrke den offensive midtbane og kantpositionerne. Han er en spiller, der giver os stor fleksibilitet, for han kan spille tre-fire positioner.

Willian har tilbragt de seneste syv år i Chelsea, men afslørede i sidste uge, at han ville forlade klubben ved kontraktudløb.

Den 32-årige fodboldspiller har spillet 234 Premier League-kampe for klubben, der har hjemme på Stamford Bridge. Han har vundet mesterskabet to gange, og FA Cup og Liga Cup en gang.

Willian har 69 A-landskampe på cv’et.

Han forstærker et Arsenal-hold, som havde store problemer i den forgangne sæson.

Arsenal sluttede på ottendepladsen i Premier League, og det var klubbens dårligste placering i 25 år. Chelsea sluttede på fjerdepladsen.

Artetas mandskab kunne til gengæld glæde sig over en sejr i FA Cup-finalen over netop Chelsea. I den kamp var Willian ikke med i truppen.

/ritzau/