Ingen ud over to angribere er coronasmittet i Brøndby

Tirsdag blev der konstateret coronasmitte hos Brøndby-spillerne Simon Hedlund og Samuel Mraz, men torsdag er der ikke andre smittede i truppen end de to angribere.

Det oplyser Brøndby på Twitter.

– Hele truppen (undtagen Simon Hedlund og Samuel Mraz, som begge er i hjemmekarantæne) og stab er her til morgen igen blevet testet for Covid-19. Svarene er nu kommet tilbage, og her var samtlige negative, lyder det.

Hedlund og Mraz er blevet beordret til at blive hjemme i syv dage, begyndende fra mandag 29. juni, lød det fra Brøndby tirsdag.

– Vi følger protokollerne nøje, og ved den ugentlige test af spillere og stab er to spillere testet positive. Begge er symptomfrie, og nu følger vi de givne retningslinjer, der er udarbejdet af Divisionsforeningen for personer, der tester positivt, sagde Brøndby-holdlæge Jonas Vestergaard.

Dermed er både Hedlund og Mraz ude af billedet til søndagens udekamp mod AaB.

/ritzau/