Drew Brees undskylder for kritik af knælende protester

NFL-spilleren Drew Brees, der har fået massiv kritik for sine udtalelser om knælende protester under NFL-kampe, har nu undskyldt for sine kommentarer.

– Jeg vil gerne give en undskyldning til mine venner, holdkammerater, hele New Orleans, sorte mennesker, NFL-fællesskabet og alle andre, der blev såret af det, jeg sagde i går, skriver den 41-årige quarterback på Instagram.

Brees, der spiller for New Orleans Saints, var kommet i alvorligt uvejr, efter at han havde kaldt det respektløst overfor det amerikanske flag og folk at knæle under nationalsangen inden kampe.

Den tidligere San Francisco 49ers-spiller Colin Kaepernick begyndte i 2016 i protest mod amerikansk politivold mod sorte at sidde og siden hen knæle under den amerikanske nationalsang i stedet for at stå op.

/ritzau/