Flotte mål grundlægger sikker FC Nordsjælland-sejr

Med to flotte mål i kampens første halvleg kunne FC Nordsjælland tage tre point med til Farum fredag aften, da holdet vandt 2-0 over Silkeborg i holdenes første Superliga-kamp efter coronapausen.

De to mål blev scoret af henholdsvis midtbanespilleren Magnus Kofod Andersen og den ghanesiske kantspiller Kamal Deen Sulemana, som med målene begge kunne notere sig deres første Superliga-scoringer.

FCN var kampen igennem dominerende, og det nordsjællandske hold burde have vundet endnu større, men effektiviteten manglede i anden halvleg.

FCN rykker med sejren op på en foreløbig tredjeplads med 41 point inden 25. rundes resterende kampe, mens Silkeborg forbliver på sidstepladsen med 15 point.

Det var i det 20. minut, at Magnus Kofod Andersen scorede sit første Superliga-mål nogensinde, da han bragede et frispark op i hjørnet til 1-0.

Efter 39 minutter drejede Kamal Deen Sulemana så bolden i kassen til en pauseføring på 2-0, og så havde han også prøvet at score i Superligaen.

Efter 57 minutter var Silkeborg tæt på en reducering, da højrebacken Rasmus Carstensen kom først på et indlæg, som FCN-målmand Nicolai Larsen dog fik pareret.

FC Nordsjælland havde herefter flere store chancer for at udbygge føringen, men de ghanesiske midtbanespillere Mohammed Kudus og Abu Francis brændte hver især store chancer, og kampen endte derfor 2-0 til FCN.

/ritzau/