Coronakrise bliver dødsstødet for Riis cykelprojekt

Rigmanden Lars Seier Christensen meddeler på Facebook, at virksomheden Virtu Cycling, som han har sammen med Bjarne Riis og Jan Bech Andersen, har påbegyndt en nedlukning.

Kun engagementet i cykelholdet NTT føres videre.

– Stort set alle aktiviteter i form af cykelrejser, corporate forløb, events og netværk er på vej mod aflysning i de kommende måneder, og der er ikke udsigt til forbedring relativt langt ud i fremtiden, skriver han på Facebook.

– Da virksomheden i forvejen igennem en længere periode ikke har leveret tilfredsstillende resultater, mener vi ikke, det giver mening for hverken medarbejderne eller ejerne at kæmpe videre imod de forværrede omstændigheder – det er bedre for alle at komme videre.

Virtu Cycling ejer også omkring en tredjedel af det sydafrikanske World Tour-hold NTT, hvor Bjarne Riis er øverste sportslige ansvarlige. Kun aktiviteterne i det cykelhold drives videre.

/ritzau/