Lårskade sender Simon Kjær ud af smal Milan-sejr

AC Milan rejste sig fra 2-4-nederlaget i lokalbraget mod Inter, da holdet mandag aften tilføjede Torino det femte nederlag på stribe i Serie A.

Milan-fansene kunne glæde sig over en 1-0-sejr, men hvis den danske landstræner, Åge Hareide, fulgte kampen, vil hans humør nok være mere præget af bekymring.

For efter 42 minutters spil var landsholdsanfører Simon Kjær ude i en løbeduel, hvorefter han satte sig i græsset. Den var gal med baglåret.

En stor ispose blev bundet rundt om venstre baglår på danskeren, som selv kunne gå fra banen – men tydeligvis med en skade i låret.

Der er ganske vist fire måneder til EM-start, men fibersprængninger og forstrækninger kan være drilske, og Åge Hareide vil uden tvivl håbe på, at skaden ikke er alvorlig.

Trods udskiftningen af danskeren var Milan i stand til at holde den føring, som Ante Rebic havde givet holdet efter 25 minutter.

Milan burde også have vundet større, men både Zlatan Ibrahimovic og Samuel Castillejo misbrugte store chancer efter pausen.

I stedet balancerede milaneserne på randen af et kostbart pointtab, men det lykkedes at holde stand hele vejen til slutfløjt.

Sejren sender Milan op på ottendepladsen i ligaen, og man er faktisk a point med Verona, som øjeblikkeligt indtager sjettepladsen, der giver plads i Europa League.

/ritzau/