Lyngby kigger nedad trods god placering

Lyngby er en del af et tæt felt i kampen om pladserne i top-6 i 3F Superligaen.

Selv om Lyngby ligger på niendepladsen med 23 point, og de omkringliggende hold er inden for tre points afstand, holder klubben fokus på at undgå nedrykning, fortæller cheftræner Christian Nielsen.

– Vi kigger helt klart nedad i tabellen. Vi har ikke top-6 inde i vores hoved. Vi ved, det er en kamp for at overleve og blive i rækken, og alle de point, vi får, tæller vi i forhold til at stå endnu bedre i nedrykningsspillet, siger han.

Inden sæsonen var der mange, der regnede med, at Lyngby ville rykke ud, og derfor vil Christian Nielsen holde snuden i sporet og ikke fokusere på en placering i top-6.

– Så vi skal ikke lade os forføre. Vi skal huske på, hvad der har bragt os hertil, siger han.

– Det er, at vi har været ydmyge, vi har været godt forberedt, vi har været godt indstillet på modstanderen, og vi har en stærk holdånd, siger Christian Nielsen.

Selv om holdet ligger godt i tabellen, ser Christian Nielsen dog forhindringer forude med nogle svære kampe mod blandt andet Brøndby, FC København og AaB.

– Kigger vi på tabellen, er vi godt tilfredse. Men der er ni kampe tilbage, hvor alt kan ske. Efter vinterpausen er der nogle svære kampe på udebane. Så øjebliksbilledet er godt, men der er lang vej igen, siger han.

Lyngbys offensive midtbanespiller Rezan Corlu er enig.

– Vi kigger nedad. Vi er oprykkere, så vi skal være realistiske. At vi så har overrasket positivt, er dejligt, siger han.

Derfor kan det også være svært at undgå at kigge mod top-6, fortæller han.

– Man har altid drømme, og kan vi komme i top-6, vil det være kæmpestort. Så vi drømmer, siger han.

/ritzau/