Palace sender Tottenhams reserver ud af FA Cuppen

Christian Eriksen var helt ude af truppen, da Crystal Palace sendte Tottenham ud af FA Cuppen med sejr.

Tottenham sparede flere profiler, og så gik det galt i fjerde runde i FA Cuppen søndag.

Her tog Crystal Palace imod, og hjemmeholdet vandt opgøret 2-0, og dermed er Tottenham ude, mens Palace er i ottendedelsfinalen i den traditionsrige pokalturnering.

Christian Eriksen var slet ikke med i truppen sammen med Toby Alderweireld og Moussa Sissoko.

Truppen talte naturligt heller ikke de langtidsskadede Harry Kane og Dele Alli, mens profilen Son Heung-min, der netop er blevet slået ud med Sydkorea i Asian Cup, heller ikke var med.

Derudover var keeper Hugo Lloris på bænken sammen med flere normale førstevalg, der senest blev sendt ud i semifinalen i Liga Cuppen, da Chelsea slog Tottenham efter straffesparkskonkurrence.

Det tydede med andre ord på, at Tottenham-manager Mauricio Pochettino havde nedprioriteret pokalturneringen i forhold til ligaen og Champions League.

Et topmotiveret Crystal Palace-hold forstod at udnytte muligheden, og efter blot ni minutter bragte Connor Wickham hjemmeholdet foran 1-0.

Den tidligere Tottenham-spiller Andros Townsend øgede til 2-0 på et straffespark efter en god halv time, og i første halvlegs sidste minut misbrugte Tottenhams Kieran Trippier så en tilsvarende mulighed, da han skød helt forbi mål.

Anden halvleg bød ikke på mål, og dermed kørte Roy Hodgsons tropper sejren hjem og bookede billet til ottendedelsfinalen.

Senere søndag tog Chelsea imod Sheffield Wednesday i samme turnering.

Efter sejr over Tottenham i Liga Cuppen tog Chelsea selvtillid med ind til opgøret mod holdet fra den næstbedste engelske række.

Til forskel fra torsdagens kamp var nytilkomne Gonzalo Higuain med i startopstillingen og fik dermed debut.

Danske Andreas Christensen var også med fra start.

Hverken Higuain eller Christensen kom på tavlen, men danskeren stod for et flot oplæg til Callum Hudson-Odoi, som scorede det ene af Chelseas mål i 3-0-sejren. Brasilianske Willian stod for de to andre.

/ritzau/