Forlæng din bils levetid med den korrekte bilpleje

Forlæng din bils levetid med den korrekte bilpleje
DETAILINGCENTER.DK |
ANNONCE

De fleste mennesker bruger deres bil dagligt, hvorfor de fleste biler også hurtigt bliver slidte og trætte at se på. Det gælder bl.a. bilens ydre, der konstant bliver udsat for skidt, snavs, fuglelorte og meget mere, hver gang du forlader bilens garage. Det kan tære hårdt på bilens lak og generelle udseende, mens ting som stenslag og grene også udsætter din bils lak og ruder for risiko.

Men også bilens interiør bliver slidt ved den daglige brug, hvor især sæder hurtigt kan komme til at se slidte og triste ud. Derfor har din bil en gang imellem brug for en kærlig hånd i form af korrekt bilpleje, som kan tage sig af de ting, der hver dag bliver slidt.

Du kan få den ultimative bilpleje hos Detailing Center, som sørger for en grundig og professionel pleje af din bil, så den kan komme til at skinne som ny både indvendigt og udvendigt, mens din bils levetid og værdi på samme tid forøges.

Detaljeorienteret detailing for ultimativ pleje af din bil

Detailing hos Detailing Center er anderledes end din normale bilpleje, da medarbejderne hos Detailing Center har et ekstraordinært fokus på detaljer. På Detailing Center arbejdes der i dybden med din bil, hvilket er mere tidskrævende end normal bilpleje, mens det dog selvfølgelig er med til at sikre et bedre og mere tilfredsstillende slutresultat.

Hos Detailing Center kan du få klaret alt inden for detaling og pleje af bil, og du kan derfor bringe nyt liv til dit køretøj med f.eks.:

  • Polering af din bils lak for et strålende ydre

  • Overfladebehandling af alle din bils andre udvendige overflader

  • En restoration af dit interiør for en frisk og behagelig kabine

  • Forrude forsegling som beskytter din forrude mod bl.a. stenslag

  • En restoration af dine forlygter

  • Keramisk coating som vil yde ekstra beskyttelse til din bils lak