Gør dig klar til din telttur

ANNONCE:

Foto: Unsplash – Scott Goodwill

Mange af os synes helt klart, at en familietur ude i naturen er noget af det skønneste og mest afslappende. Bare duften af den friske luft, fuglene man kan høre synge og stilheden fra trafikken i den travle hverdag. En dejlig telttur kan man ikke aldrig klage over.

De mange vandreture man har, madlavningen sammen og sidst men ikke mindst sammenholdet med familien. Ej hvor I glæder jer til at tage af sted igen. Men husker I at pakke det hele med, og er der noget nyt som skal pakkes ned?

Vi hjælper jer gerne på vej, fordi vi ønsker at I får den bedste telttur ude i naturen med det helt rigtige grej.

Vandretøj- og sko:

Som sagt omhandler en telttur tit, at man vandrer meget. Det er ikke altid sådan, at I lige kan tage bilen frem og tilbage. Derfor er det utrolig vigtigt, at I finder jeres mest behagelige og komfortable vandretøj frem. Har I planlagt, at I skal afsted i en kølig weekend? Så sørg for at have noget varmt vandretøj med, så I ikke lige pludseligt skal aflyse hele turen, fordi I har undervurderet vejret. Husk også jeres gode vandresko, og sørg for at de er behagelige, så de ikke giver jer vabler. Det kan være utrolig pinefuldt og irriterende.

Telte:

For at I sikrer jer en god nattesøvn, så skal I sørge for at have et godt telt med. For at gøre det nemmere for jer, så hav teltet klar i pakposen for, at det er nemmere at pakke ud og ned. Sørg også for, at jeres telt ikke har huller eller andet så I ikke får regn ind, hvis der skulle opstå uvejr på jeres tur. Et telt skal nemlig sørge for at give jer læ, så I føler jer komfortable. Kan I lide sammenhold og er I mere til at sove alle sammen i samme telt, så sørg for at pakke det store telt med jer.

Sovepose og liggeunderlag:

For at I ikke skal ende med at blive syge på turen, så husk jeres soveposer og liggeunderlag. Sørg for at have en dunsovepose, hvis I skal afsted en vinter, da den er rigtig god til at holde på varmen. Skal I derimod på telttur en sommer, så er en tynd sovepose fin til jer. Et liggeunderlag er uundværligt, da det kan være med til at gøre nattesøvnen mere behagelig for jer. Med et godt liggeunderlag får I ikke ondt i ryggen og kan vandre endnu flere kilometer dagen efter. Dejligt.

Rygsækken:

Alt det grej I skal have med, skal kunne bæres rundt. Det er selvfølgelig mest praktisk at bære rundt på en rygsæk, hvor alt jeres grej kan være i. Sørg for at have en praktisk og komfortabel rygsæk med, som er rummelig og har et godt og behageligt bæresystem. Så undgår I at få ondt i ryggen.

Andre ting I kan have med på jeres telttur: Madlavningsudstyr Vandrestave Bålgrej Termoflasker og termokrus

Med disse ovenstående redskaber, sikrer I jer en uforglemmelig telttur i naturen. Det skal gøre jeres telttur nemmere samt mere hyggelig. Vi ønsker jer en rigtig god familietur.