Kvalitets udsugning til industri

ANNONCE:

Uanset hvilken industri, der arbejder i, så er det vigtigt med god ventilation. Særligt når det kommer til arbejde med kemikalier, træflis, metalstøv eller noget helt fjerde, der kan sætte sig i luften. Udsugning er en vigtig del af et godt arbejdsmiljø, og nu kan du få godt ventilationssystem til din arbejdsplads med fokus på energibesparelse og miljø. Læs videre for at høre mere.  

Arbejder du inden for industri, så kender du også til værdien af ren luft. For at have ren luft på arbejdspladsen, særligt hvis det er i en produktionshal eller lignende, så kræver det også kvalitet inden for udsugning. Med den rette ventilation kan I få det optimale arbejdsmiljø, der sikrer et godt indeklima, hvor arbejderens sundhed bliver prioriteret.

Med klimaet i førersædet 

Når det kommer til udsugning og ventilation, så er virksomheden NTEK en af de førende danske virksomheder på området. De opererer inden for treformer for ventilation: Komfortventilation, procesventilation og centrale støvsugeranlæg.

Hvad er komfortventilation? 

Komfortventilation handler først og fremmest om indeklimaet. Det er regulær udskiftning af luft inden for produktionshaller med maskiner eller træværksteder og lignende. Faktisk er komfortventilation også noget man har på institutioner og kontorer, der kræver en god cirkulation af luft. Det giver først og fremmest et bedre indeklima, der fremmer arbejdernes overordnede sundhed, uanset om de har stiletter eller sikkerhedssko på.

Hvad er procesventilation? 

Procesventilation er meget målrettet udsugning, der fokuserer på en forurenende kilde og suger luften ud derfra. Det kan eksempelvis være svejserøg og slibestøv, som hurtigt kan sprede sig, hvis ikke man sørger for at suge luften ud. Det kan også være sådan noget som olietåger og træstøv, noget der sætter sig i luften og som kan være farlig at indånde.

Procesventilation sørger derudover også for at filtrere luften, så den luft, der bliver blæst udenfor, ikke indeholder alle partiklerne fra olie, metal og træ. Det er ren luft, der kommer ud af den anden ende. Det er blandt andet et krav fra Miljøstyrelsen, og det lever procesventilationen fra NTEK selvfølgelig op til.

Hvad er et støvsugeranlæg? 

Et støvsugeranlæg eller vakuum udsugning orienterer sig specifikt mod rengøring af større arealer som produktionshaller og lignende. Det kan blandt andet hjælpe til at samle og suge materialer som træ og metalstøv, men også fødevarer, der indgår i madproduktionen, som sukker, mel og korn. På den måde kan man hurtigt og enkelt udsuge råmaterialer ud til en beholder, hvor det hele samles.

Giv arbejdspladsen et godt indeklima 

Der er forskel på arbejdspladser, og der er forskel på ventilation. Men uanset hvad så handler det om at skabe udluftning, så indeklimaet er rent og rart at være i for dem, der arbejder der. Det er først og fremmest sundheden, det handler om.

Derudover arbejder NTEK også ud fra de direktiver, som regeringen har lagt for energibesparelse. Her kan NTEKs udsugningssystemer også indgå som en del af sådan en løsning. Send en forespørgsel afsted og hør nærmere på, hvordan du får bedre udsugning på din arbejdsplads. Det gælder både miljø og mennesker.