Også Bornholm går i sort til Black Friday

ANNONCE:

Black Friday er oprindeligt en amerikansk tradition, hvor det vælter ned med slagtilbud og gode muligheder for at spare lidt på julegavebudgetterne. Selvom traditionen kommer langvejs fra, er den dog efterhånden begyndt at vinde frem i Danmark, og altså også på Bornholm – for hvem holder ikke af chancen for at spare lidt penge?

Penge kan spares i bred forstand, hvis du planlægger godt

Det er i høj grad muligt at gå på jagt i de mange muligheder blandt forretninger, der kører Black Friday kampagner. Det kan du for eksempel gøre ved at orientere dig på en side som fremhæver alle de forskellige kategorier af forretninger, der sørger for gode priser til Black Friday i 2020. Her kan du for eksempel sortere efter kategori, eller du kan gå ind og direkte søge efter den butik, som du er interesseret i.

At orientere sig på forhånd kan være en god idé, hvis du ønsker at spare penge på en række specifikke områder og ved nogle allerede forudbestemte produkter eller varer. Med et overblik ved du nemlig, præcis hvor du kan gå på tilbudsjagt, og på den måde være målrettet i din søgning.

I år foregår også meget online

Som altid er det også muligt at købe sine nedsatte varer online, og i år vil dette i endnu højere grad end tidligere år være tilfældet, som mange vælger at satse på. Det kan nemlig være en god idé at undgå at stimle for meget sammen i butikker med nedsatte varer.

Forretninger er generelt sympatiske og ansvarsfulde i deres måde at håndtere Black Friday på, og alting tyder således på, at dagen nok skal forløbe roligt og som planlagt. Husk altid afstand og god hygiejne, hvis du vælger at shoppe fysisk frem for at gøre dette over nettet fra komforten af dit eget hjem.