Face wash – Ansigtsvask fjerner uren hud og bumser effektivt

ANNONCE

En af de største fejl, som mange laver, er at de ikke renser huden i ansigtet ofte nok, hvorefter der opstår urenheder og evt bumser.

Men det er faktisk ikke svært at rense huden, og det kræver ikke en masse dyre produkter, tværtimod.

Hvad er ansigtsvask?

En ansigtsvask – eller face wash som det hedder på engelsk – er en rensning af huden i ansigtet, ligesom når du f.eks vasker hænder, og dermed fjerner skidt og snavs fra huden på hænderne.

Ved en face wash foregår selve rensningen i ansigtet.

Nogle mener, at vand er nok til at vaske huden med, men ønsker du har fjerne skidt og snavs fra hudens overflade, er det enten en god ide, at anvende en sæbe eller at købe et face wash produkt, som er specielt udviklet til at rense huden i ansigtet, som kan være lidt mere følsom.

Du kan både vaske huden om morgenen eller om aftenen, eller begge dele, men det handler i høj grad om, at du skal have fjernet det skidt, som der er på huden, således dine andre plejeprodukter bedre kan trænge ind og pleje huden.

Faktisk en god daglig rutine, som du kan gøre før eller efter du børster tænder, eller imens du f.eks er i bad. Mulighederne er mange, bare du får renset huden.

At fugtgøre, vaske og skylle huden i ansigtet tager ikke mere end et par minutter, men du vil kunne mærke en stor forskel.

Teenager og problemer med uren hud

Det er ingen hemmelighed, at teenagere døjer mere med uren hud og bumser, end personer i alle andre aldre generelt, hvilket skyldes den udvikling, der sker i kroppen i de år. Her buldrer hormonerne derud af, og det kommer til udslag blandt andet i ansigtet i form af bumser, hudorme, akne og urenheder.

Især unge og teenagere har godt af at vaske huden i ansigtet både morgen og aften, fordi huden i den alder er meget uren, og her vil en simpel vask kunne gøre en markant forskel.

En god face wash vil fjerne urenhederne, som senere bliver til bumser, hvilket vil medføre en markant reducering af bumser og hudorme, hvis du vasker minimum en gang dagligt.

Hvis du samtidig følger din ansigtsrens op med pleje, f.eks med en god og nærende creme eller olie, kan du yderligere reducerer bumser og urenheder.

 

Sådan finder du en god face wash

Selvom en face wash skal fjerne urenheder og skidt fra huden, er det samtidig vigtigt, at den også er mild. Især hvis du er teenager, eller hvis du lider af sensitiv hud.

Derfor er det en god ide, at vælge en gel facewash, uden kradse ingredienser i. Det er en mild, men samtidig effektiv måde at rense huden på.

En gel skummer mildt op, således den er let at massere ind i huden i ansigtet, men den virker yderst effektivt, uden at den er irritabel for huden. Husk at huden i ansigtet er mere sensitiv end på resten af kroppen, hvorfor scrubs kan give irritationer.

Kig på ingredienslisten og vælg en ansigtsvask, som er mild.

Cossy face wash – Mild gel til ansigtet

Cossy face wash – ansigtsvask er en mild og effektiv gel, som kan anvendes til alle hudtyper.

Det er en gel, som kun indeholder de mest nødvendige ingredienser, således at ansigtsvasken renser huden. Der er ingen kradse ingredienser i.

Den renser huden effektivt, og fjerner skidt, snavs og overskydende fedt fra huden.

I starten skal huden måske vende sig til produktet, hvorfor det altid anbefales, at du bruger det i en uges tid, før huden har vænnet sig til produktet, og du endelig kan se den fulde effekt.

Kan anvendes morgen og aften, alternativt bare en gang dagligt afhængigt af dit behov.