Tag på feriecenter – og nyd alt det bedste, Danmark har at byde på

ANNONCE

Drømmer du om en lille ferie – men kan du ikke overskue den lange tur til udlandet? Så er det et feriecenter, du skal have booket ferie på. Her får du mulighed for at slappe af og gøre alt det, du normalt ville på ferie. Den eneste forskel er bare, at det er i Danmark.

Et feriecenter som Skallerup Seaside Resort har alt, du skal bruge, når du skal holde ferie. Følg med i artiklen her, hvor vi fortæller lidt mere om, hvorfor Skallerup Seaside Resort er det perfekte feriecenter for dig.

Få forkælelse for fuld skrue i wellnesscenteret

Et af de helt store trækpunkter ved Skallerup Seaside Resort er, at de har et lækkert og stort wellnesscenter ved navn Romulus. Her kan du drage fordel af et hav af spabade, dampbade, saunagus, koldtvandsbassin, termalbade og meget, meget mere.

Skal du have børn med på turen, kan de nogle dage i ugen få lov til at komme med i wellnesscenter. Hvis ikke, kan det være, I kan nøjes med en tur i den store svømmehal. Også her kan du slappe af i vandet – dog uden saunagus og koldtvandsbassin.

Hop en tur i bølgen blå, eller gå en lang tur langs vandet

Ud over det lækre wellnesscenter, som du finder i feriecenteret i Skallerup, finder du også smukke naturomgivelser. Skallerup Seaside Resort er nemlig placeret i Nordjylland lige ud til vestkysten. Her er der masser af naturomgivelser at gå eller løbe ture i, så du kan komme helt ned i gear.

Er du rigtig frisk, kan du måske endda finde på at hoppe en tur i Vesterhavet – uanset hvilken årstid det er.

Spis lækker mad, som du bedst kan lide det

En anden, ofte overset fordel ved et feriecenter, er de forskellige spisesteder, du kan spise ved. Her slipper du for selv at stå og lave mad i din feriebolig, og der er heller ingen oprydning bagefter.

På Skallerup Seaside Resort kan du både spise gourmetmad på lækker restaurant, nyde tapas til at tage med hjem i ferieboligen eller spise stor buffet i familierrestauranten. Mulighederne er mange, og der er mad i lange baner – det er bare med at vælge.