Hvad skal du se efter, når du er på udkig efter pallereoler?

ANNONCE:

Udbyggelige pallereoler kan du løbende tilføje nye elementer til for at øge reolens kapacitet, slet og ret ved at tilføje i højde og bredde. Er du på udkig efter en pallereol, er der en håndfuld ting, du kan skele til før et køb. Vi taler her fx materialevalg, overflade, bæreevne, mål og pris.

Som så meget andet inventar beregnet til brug i industri er pallereoler lavet i stål og kan derfor tåle en til tider ukærlig behandling, når du fx smider ting fra dig på hylderne. Overfladen er pulverlakeret og beskytter effektivt mod rust og slid, så finishen nemt holder sig over flere år.

Pallereoler med god bæreevne

Hvad angår bæreevnen, er det ikke svært at finde en pallereol, der kan tåle 20 tons. Et typisk bjælkepar på en pallereol kan tåle ca. 3 tons vægt, og har du en stor reol med talrige par af bjælker, stiger den kapacitet altså. Som nævnt kan du nemt udvide en pallereol enten i højden eller bredden, så står du og mangler kapacitet, er det ikke et problem – du udbygger den bare.

Priser skifter efter størrelsen

Prisen kan svinge, og da der ikke i den forstand er et marked for luksusbjælker, der koster mere end almindelige, vil forskelle i pris typisk have størrelsen som eneste årsag. Skal du have en stor pallereol samlet og leveret, giver de ekstra dele og håndkraften til samling højere pris.

Billige pallereoler kan koste i omegnen af 2000 kr., mens kolossale reoler kan koste fx 15.000 kr. Kender du pladsen, du har brug for, sparer du ved kun at købe den nødvendige kapacitet.

Find sikker opstilling

Det kan være farligt at stille pallereoler op, så hør altid hos forhandleren, om de kan give dig den rette rådgivning til jobbet – og evt. selv køre ud til dig for at sætte reolen op på matriklen.