3 gode gaver til de nybagte forældre

ANNONCER:

Det er ikke altid nemt at finde på den perfekte gave – specielt ikke hvis man er bare en smule perfektionistisk. Man bør altid stræbe efter at finde en gave der udstråler, at du har gjort dig umage. Det er meget subjektivt hvordan man gør dette, men helt basalt set, så gælder det om at finde på noget som modtageren (forældrene i dette tilfælde), vil blive meget glad for.

Når man skal finde en gave til et par nybagte forældre, er det ofte et spørgsmål om, hvorledes de helst ser at man finder en god gave til barnet, eller om man faktisk skal give selve forældrene en gave. Det er selvfølgelig forskelligt fra forældre til forældre, og nogen ser helst at få så meget til barnet som muligt, hvorimod andre måske godt kunne bruge lidt forkælelse selv.

I denne artikel gennemgår vi 3 gode gaver som kan gives til både forældre og barn.

Tøj og sko til babyen er altid et hit

Spædbørn vokser rigtig hurtigt, hvilket betyder at man ofte ender med at bruge rigtig mange penge på tøj og sko. Er man af typen der går op i, hvilket tøj babyen får, så kan det blive rigtig dyrt at skulle købe nyt tøj flere gange i året.

Derfor er tøj og sko altså altid en god gave at give, da det altid kan bruges. Køb hellere tøjet i en størrelse større end først antaget, da babyen blot vokser sig til at kunne bruge det. Hos Littlesavage har de en masse lækkert babytøj, og har samtidig fokus på bæredygtighed.

Det er også muligt at gøre tøjet lidt mere personligt, ved eventuelt at få navn indgraveret, eller hvis familien f.eks. er en stor fodboldfamilie, så kan man give et par små søde fodboldstøvler, eller få lavet en fan-trøje med barnets navn på.

Wellness til forældrene kan være tiltrængt

Som nævnt tidligere kan det også godt være, at en god gave til forældrene er at foretrække. Det er selvfølgelig ikke til en barnedåb, at man giver en gave til forældrene – med mindre det er en slags tillægsgave, udover barnets gave.

Det kan være hårdt at blive forældre, og derfor glemmer man ofte at tage vare om sig selv. Pludselig er der gået et år uden at man faktisk har været ude og spise eller lavet noget andet selvforkælelse.
Derfor er en forkælende gave til forældrene også en god gaveidé. Det kunne f.eks. være en wellnessophold, men det kan også blot være en tur ud og spise.

 Stimulerende legetøj er en stor hjælp

Det kan være stressende at have et barn, der kræver meget opmærksomhed. Forstå mig ret – man skal selvfølgelig give barnet den tiltrængte opmærksomhed, men hvis man står og laver mad, eller er på telefonen med en kollega eller ven, så kunne det være rart hvis man havde et ”go-to” stykke legetøj, som barnet altid kunne holde sig beskæftiget med, imens opgaver udføres.

Der findes meget forskellige legetøj, og det er svært at vide hvilket der fanger barnets interesse. Nogle gange kan det være så simpelt som en sutteklud, og andre gange kræver det lidt mere. En rangle er også en ide, og de fås i utallige forskellige former og farver.