Brikk – en ejendomsmægler med et nyt koncept

Annonce:

De fleste kender til processen omkring boligsalg eller -køb. Det kan være en vanskelig proces at igangsætte, da det kan være svært at vælge den rette ejendomsmægler til dit boligsalg eller -køb. Dette da de fleste som regel tilbyder den samme service eller ihvertfald ser ens ud. Det kan det være en fordel at vælge en ejendomsmægler, der tænker i nye baner. Brikk.dk er fremtidens ejendomsmægler, og er en overvejelse værd, hvis du står og skal sælge dit hus i dag.

Hvem er Brikk.dk? 

Brikk er et ejendomsmæglerfirma, der tilbyder sine kunder nogle helt unikke pakkeløsninger når det kommer til boligsalg. Du får alt det du kender fra en traditionel ejendomsmægler – og mere til – men betaler kun en brøkdel af den pris, du ellers ville skulle betale hos en traditionel ejendomsmægler. Brikk vil ændre en branche som ikke har ændret sig længe. Derfor tilbydes du også en række services, der ikke er muligt hos konkurrenterne. Og ikke nok med det, får du udført et professionelt stykke arbejde med et lokalt kendskab til det område du forsøger at sælge i. Brikk har lokale mæglere i langt de fleste byer i Danmark og man kan læse mere om disse på hver bys lokale sider, blandt andet her fra Aarhus

Hvorfor vælge Brikk som din ejendomsmægler? 

Der findes flere gode grunde til at vælge Brikk som din næste ejendomsmægler. For det første, får du alt det du også vil få hos en almindelig mægler. For det andet får du et fast gennemsigtigt salær, så du kan sælge dit hus langt billigere end hos en traditionel ejendomsmægler. Ydermere får du en lokal mægler, salg på dine vilkår og adgang til en digital platform, der giver dig muligheden for at følge med i salget. Sidst men ikke mindst får du specifikke marketingskampagner som Brikk selv laver inkluderet i din bolig. Disse gør at flere mulige købere ser din bolig når du sætter til salg.

To pakker med fast lav pris 

Brikk ejendomsmægleren har skabt et koncept hvis du skal sælge din bolig, hvor du kan vælge mellem to pakkeløsninger til en fast lav pris. Du kan eksempelvis vælge den ene af pakkerne, som inkluderer den billigste pris, samt eget ansvar for fremvisning af huset og åbent hus. Men selvom du selv skal stå for fremvisning og åbent hus, vil du stadig have en lokal mægler tilknyttet dit hussalg. Den anden pakke du kan vælge inkluderer alt, altså fremvisning af boligen og åbent hus – ligeledes med fuld A-Z service. Derudover garanteres du, uanset hvilken pakkeløsning du vælger, langt mere for et langt lavere ejendomsmæglersalær.