Den store guide til bukser til mænd: Bukser til arbejde, træning og fest

ANNONCE:

Er du selv i tvivl om, hvilke bukser du bør have liggende i dit klædeskab? Eller leder du efter en oversigt over, hvilke slags bukser, mænd bør eje – så du kan købe et par bukser i gave til en mand i dit liv, som han ikke ejer i forvejen?

Uanset hvad får du i artiklen her et overblik over de forskellige slags bukser til mænd, der er på markedet, så du nemt kan vælge de rette.

Jakkesætsbukser til dig, der går i jakkesæt

Enhver mand bør eje et jakkesæt, siger de. Ejer du ikke et jakkesæt, bør du eje en blazer og et par jakkesætsbukser til fest, forretningsmøde eller noget helt tredje.

Jakkesætsbukser egner sig ikke kun til blazer og jakkesæt. De kan også se meget flotte ud med en simpel t-shirt eller en pullover til fine lejligheder, fødselsdage og fester. De behøver altså ikke at blive hængende og samle støv i dit klædeskab, fordi du ikke har et bryllup eller forretningsmøde i nærmeste fremtid.

Chinos går godt til alt – og så er de endda komfortable

Nummer to slags bukser til mænd, vi vil tage et kig på, er chinos. Chinos er især blevet populære i det sidste årti for deres flotte udseende, som nemt kan dresses op eller ned. Men især chinos store mængde komfort giver point.

Chinos er nemlig lavet i et fleksibelt og tætsiddende materiale, der giver dig plads til at trække vejret. Chinos kommer i forskellige farver, så du kan vælge dem i din yndlingsfarve. Chinos kan du bruge på arbejde, i hverdagen, til fest eller til noget helt tredje – de går godt til næsten alt.

Velsiddende jeans tager man aldrig fejl af

Hvis ikke du har et par komfortable og velsiddende jeans i dit klædeskab, ved vi ikke, hvordan du har overlevet indtil nu – eller hvilke bukser til mænd, du så har gået i?

Jeans er perfekte til både hverdag og arbejde – og især i overgangen fra arbejde til fest. Det kan være svært at finde jeans i den rigtige længde, farve og med den rigtige mængde stretch. Her kan vi kun anbefale, at du tager ud og prøver nogle forskellige modeller og finder dem, der passer dig bedst.

Sweatpants er essentielle til hyggelige dage på sofaen

Et par helt uundværlige bukser til mænd er de klassiske sweatpants eller joggingbukser. De er ikke særlig pæne at se på, og det er sjældent, de bliver fremvist uden for matriklen – men de er dælme komfortable. Og dog – for sweatpants har fundet vej til modebilledet, og i dag findes der faktisk mange smarte alternativer, du sagtens kan være bekendt at have på uden for din egen dør.

Ejer du ikke et par sweatpants, er det ikke for sent at investere i dem. De er uden tvivl pengene værd, når du trænger til en behagelig dag på sofaen eller under dynen.