3 typer software, din virksomhed har brug for: Office 365, ERP og RPA

ANNONCE:

Er du på udkig efter løsninger, der kan gøre arbejdsdagen i din virksomhed en tand lettere? Der findes en masse forskellige løsninger, når det kommer til software. Men det kan hurtigt blive en jungle at finde ud af, hvilke løsninger der er de rigtige at gå med.

Er du i tvivl om, hvilke softwareløsninger der kunne være gode at have i din virksomhed? Vi giver dig her tre bud på software, der helt sikkert ville gøre det godt i din virksomhed.

Office 365 licens ‒ når du ønsker at få et hav af værktøjer på én gang

Hvis ikke du allerede har gjort en Office 365 licens til en del af din virksomhed, så er det helt bestemt noget, du bør overveje.

Med en Office 365 licens får du en masse forskellige slags værktøjer, som er guld værd for din virksomhed. Du kan med Office 365 licens få uundværlige programmer såsom Word og Excel, men derudover kan du også få adgang til PowerPoint, OneNote, OneDrive, Outlook og meget, meget mere.

Kort sagt så får du med en Office 365 licens en masse forskellige løsninger i én.

Med et effektivt ERP system kan du få styr på din administrering

Ser du fordele i at implementere et stykke software, som kunne hjælpe dig og resten af din virksomhed med at få styr på din administrering? Så er det helt sikkert et ERP system, du bør se i retningen af.

ERP er forkortelsen af Enterprise Resource Planning. Med et ERP system kan du og dine medarbejdere få et stykke software, der for eksempel kan hjælpe med lagerstyring, timeregistrering og meget, meget mere.

Skal tiden bruges på andre vigtige ting? Så overvej RPA

RPA er forkortelsen af Robotic Process Automation, og selvom det måske kan lyde en smule utrygt, så er det slet ikke tilfældet.

Der er i stedet tale om et stykke software, som kan overtage nogle af de opgaver på computeren, som tager tid fra dig og dine medarbejdere. Det betyder, at I  i stedet kan få frigivet arbejdstimer, som kan bruges på andre vigtige ting.

Måske lyder det en tand for smart, men det er ikke tilfældet ‒ det er rent faktisk bare smart.