Fifs til planlægning af nyt AUBO køkken, bad mv.

ANNONCE:

Skal du have nordisk design leveret af jyske hænder, nu hvor du er ved at bygge køkkenet om? Inde på aubo.dk får du tilbud på AUBO køkken, bad, bryggers og garderobe af en 100 % privatejet, dansk virksomhed. Ved at række ud til rette forhandler af nye køkkener eller badeværelser kan du få flere muligheder, når det gælder at vælge rette stil, materialer og farver til renovering af rum i hjemmet.

Få 3D-tegning af AUBO køkken før valg

Professionelle køkkenvirksomheder kan ofte være med lige fra planlægningen. Enten helt eller næsten gratis kan du hos moderne forhandlere få 3D-tegninger af din nye garderobe eller bryggers, måske endda med mulighed for at gå rundt i en virtuel kopi af det. Du får derved det bedste grundlag at gå videre med frem mod det endelige køb. Desuden kan forhandleren hjælpe med at finde og holde kontakt til håndværkere, der renoverer rummet i dit hjem, så du ikke selv står med den tete.

Materialer til forskellige prisklasser

Har du et budget, er det oftest ikke et problem, da forhandlere har designs og materialer til forskellige prisklasser. Måske er du ikke så heldig at have råd til en bordflade af det uforgængelige granit eller komposit, du først havde i tankerne. Men så er der andre løsninger, fx laminater. Måske kan du ved skabe blive nødt til at spare udtrækkelige skuffer væk og nøjes med fastsiddende hylder.

Find en løsning til budgettet

Uanset hvad finder du løsninger, der passer til mange budgetter. Stil er et andet parameter, der er værd at skele til. Ikke at du ikke kan prøve dig af med fx badeværelser i blandede stilarter, hvor moderne sort og hvidt møder landbohjemmets jordslåede farver. Rent æstetisk er det bedste dog  at lægge dig fast på én stil, fx en grebsfri, minimalistisk stil eller en nordisk stil med lyse træpaneler.