Mangler du inspiration til efterårsgarderoben?

ANNONCE:

Efteråret melder sin ankomst, og det betyder, at sommertøjet igen ryger bagerst i skabet. For det er blevet tid til at finde de varme, bløde striktrøjer frem. Mangler du tips til at forny din garderobe, så du er klar til at gå efteråret i møde? Her guider vi dig til, hvordan du kan få fingrene i alt fra kjoler, skjorter og striktrøjer, så du kan være med på de nyeste modetendenser uden at skulle hive den store pengepung frem.

Det er blevet tid til at finde det varme tøj frem, nu hvor de varme dage bliver færre og færre. Sommertøjet skal gemmes bagerst i skabet, og du skal til at finde uldjakke og de vamsede sweatre og striktrøjer frem igen. Vil du gerne være med på de nyeste tendenser, og går du samtidig op i kvalitet, så du kan gå efteråret i møde med stil, så læs med her.

Lag på lag og kvalitetsbrand 

Når vejret bliver køligere, kan vi igen gå med mere end ét lag tøj. Det giver mulighed for et helt andet udtryk, når du skal style dit outfit. Med lag på lag kan du skabe et anderledes udtryk, hvor du kan kombinere flere farver eller print med hinanden. Er du på jagt efter kvalitet, så kan du med fordel tjekke op på modetøj fra Sofie Schnoor, som netop nu har masser af efterårsnyheder ude.

Fordelen ved at købe tøj af kvalitet er, at det ganske enkelt holdere længere end tøj, der er produceret billigt. Når du køber mærker som det danske tøjbrand Sofie Schnoor, så køber du danskdesignet modetøj, der ikke går på kompromis med kvaliteten. Der bruges tekstiler af høj kvalitet, som sikrer, at tøjet ikke går i stykker eller mister pasform med det samme.

Kjoler med detaljer og t-shirts med print

Efterårsmoden kobler feminine detaljer og fine prints med læder og masser af denim. Flæsekjoler og skjorter med pufærmer er nogle af de ting, du skal gå efter, hvis du vil gå moderigtigt klædt dette efterår. Men faktisk er det også meget in med t-shirts med prints. Her er det både dyreprint og tekst, som pryder bluserne og skaber et fedt udtryk.

Sådan undgår du fejlkøb

Når du skal ud og se dig om efter en ny efterårsgarderobe. Er der en række af ting, du skal være opmærksom på. Brug denne liste som tjekliste, hvis du vil være sikker på, at du kommer hjem med de helt rigtige ting.

Tjek kvaliteten og gå efter tekstiler som bomuld, uld eller hør fremfor kunststoffer som polyester og akryl. Overvej hvordan tøjet kan sættes sammen. Står du med en neongul skjorte i hånden, så tænk over hvilke bukser eller nederdele, du vil sætte den sammen med, inden du lægger den i kurven. Gå efter neutrale og tidsløse farver som marineblå, grå, sort og hvid, som du kan bruge som basisgarderobe, når du skal sætte dine mønstrede bluser sammen med noget. Tænk over hvilken størrelse du køber, og undersøg om stoffet krymper i vask. Hvis du handler i en webshop, kan du ofte læser andre køberes anbefalinger om størrelsen.