Sådan indretter du praktisk og flot

ANNONCE:

Det kan være udfordrende at indrette sit hjem, så det både er æstetisk og praktisk på en og samme gang. Særligt fordi et hjem også skal rumme plads til opbevaring, som ofte kan være kedeligt og endda svært at gøre pænt og praktisk. Det får du her nogle gode råd til, hvordan du kan indrette dig, så dit hjem både er praktisk og flot.

Gem garderoben væk 

Dit hjem skal indebære plads til opbevaring af blandt andet tøj og overtøj. Det er nødvendigt, men ikke altid den slags opbevaring, der er nemmest at gøre pæn og æstetisk. Med skydelåger og skydedøre kan du gemme din garderobe væk, så det både er praktisk og nemt at komme til dit tøj, men hvor det samtidig er flot og ikke optager ret meget plads i rummet. Det er det praktiske ved skydelåger, da de ikke optager plads fra andet indretning i dit hjem. Derudover kan skydelåger og skydedøre købes i mange udgaver, og du kan få helt enkle overflader, spraglede overflader eller med spejle på fronten. På den måde kan du integrere din garderobe i den øvrige indretning, og samtidig får du gemt alt dit tøj og opbevaring væk bare døre eller låger, som heller ikke tager plads ud i rummet, når de bliver åbnet.

Find din stil 

Når du skal indrette flot og praktisk, skal du vide, hvad du godt kan lide at omgive dig med. Hvis ikke du er helt klar over, hvad din stil egentlig er, kan du prøve at finde ud af, hvilke ting, farver og overflader du godt kan lide. Det er nemmere at indrette dit hjem, når du ved, hvilken stil du går efter. Det gør, at du kan skabe en gennemgående stil, som også går igen i din praktiske indretning af for eksempel entre og garderobe. Det kan tage lang tid at finde din stil, men en god og blid start er, at finde ud af hvad du kan lide, og ikke mindst hvor meget du gerne vil gemme alt det praktiske væk. Det er svært at indrette et helt hjem på en og samme gang. Du kan derfor med fordel gøre det over længere tid, da det også kan være med til at give dig det bedste resultat. Det kan være en fordel at starte med at indrette den praktiske opbevaring, og derefter kan du indrette udenom og omkring det.